Hello / Здраво

Welcome to Zero Science Lab blog. Here we will publish stuff related to information security and notifications from Zero Science Lab team, but also, we will publish random thoughts and findings that we will come up with on the Internet that deserves your attention.

Thank you and visit us again and again ;)

/

Добродојдовте на блогот на Zero Science Lab. Тука ќе постираме работи што се поврзани со информациска безбедност и известувања од тимот на Zero Science Lab, но исто така ќе објавуваме и различни мисли и пронајдоци на кои ќе наидеме на Интернетот што го заслужуваат вашето внимание.

Ви благодариме и посетете не’ пак и пак ;)

Comment are closed.