Ping.mk плагин за споделување на содржини

Браво за Борис Кузманов за оваа услуга или plugin кој можете да го додадете во вашите wordpress инсталации. Да не должиме многу, креиравме и група zeroscience каде можете да ги следите нашите најнови записи на блогот на Zero Science Lab како и новостите од нашиот сајт.

Повеќе:

http://wp.mk/2010/02/25/pingmk-share-plugin/

http://www.metamorphosis.org.mk/makedonija/razvien-wordpress-plagin-za-integriranje-na-kopche-od-ping.mk.html

http://it.com.mk/index.php/Soveti/Opshto/WordPress-dodatok-za-spodeluvanje-so-Ping.mk

Сподели со Ping.mk ;)

Comment are closed.