Archive for February 28th, 2010

Ping.mk плагин за споделување на содржини

Браво за Борис Кузманов за оваа услуга или plugin кој можете да го додадете во вашите wordpress инсталации. Да не должиме многу, креиравме и група zeroscience каде можете да ги следите нашите најнови записи на блогот на Zero Science Lab како и новостите од нашиот сајт.

Повеќе:

http://wp.mk/2010/02/25/pingmk-share-plugin/

http://www.metamorphosis.org.mk/makedonija/razvien-wordpress-plagin-za-integriranje-na-kopche-od-ping.mk.html

http://it.com.mk/index.php/Soveti/Opshto/WordPress-dodatok-za-spodeluvanje-so-Ping.mk

Сподели со Ping.mk ;)