Archive for the ‘ Games ’ Category

Machinarium

Интересна покажи-и-кликни игра изработена од страна на Amanita Design од Чешка. Machinarium е игра од авантуристичен карактер кој избилува со решавање на загатки и логички проблеми со која се стимулира вашиот мозок ;)

Нормално и ние се играме кога имаме време па така си зедовме за дозвола да ја постираме на блогот.

Затоа ви препорачуваме во слободно време да ја проверите играва.